Despre noi

Oliv este un mozaic de ganduri, idei și trăiri culese cu grija din fiecare loc “cu suflet” prin care bucătăria noastră a poposit

Conceptul

Oliv Bistro

Din natura ne-am ales preparatele, le-am echilibrat din punct de vedere nutritional si le-am gatit cu dragoste in bucataria noastra. Am insufletit ingredientele cu prospetime, si-asa a iesit mancarea sanatoasa pe care o oferim amatorilor de gusturi bune.

Bucataria Oliv

Pentru noi, mâncarea este bucurie. Fie că te ospătezi la noi sau la tine acasă, vrem să simți plăcerea de a mânca sănătos și delicios.

Iubim Natura

Intuitia ne-a ghidat sa dam naturii ce-i al ei, si din respect fata de ea folosim ambalaje eco-friendly, cumparam de la producatori locali, iar din cand in cand gatim in aer liber.

Interpretarea proprie a taco-ului Oliv este semnatura cu care ne laudam, astfel c-am dat liber creativitatii pentru retetele noastre.

Se intampla sa ne placa si culorile, asa ca le-am facut un loc special in bucataria Oliv. Rosu de dulceata de ardei iuti, verde de la salata tabouleh si galben de la painea noastra proaspat coapta.

Asadar, dedicam efortul nostru de a crea o experienta culinara unica gurmanzilor de pretutindeni, si nu numai!

Ne place sa calatorim

Chiar dacă nu esti din Iasi poți totuși să deguști bunătățile Oliv atunci
când trecem cu bucătăria prin orașul tău.

Comanda acum

Rapid si Simplu

Ne poți contacta fie telefonic, fie online, pe site. În plus, poți face comanda și prin intermediul site-urilor Foodpanda,Takeaway,Glovo și Tazz.

Suntem
Pe Instagram

Calatoreste cu noi printre preparatele pline de culoare si de gust.
Urmareste-ne pe Instagram!